Online boekhouden

Mensen verschillen, ondernemers verschillen en ieder heeft zo de werkwijze die voor hem of haar goed uitpakt. Dit geldt ook voor uw administratie. Wilt u graag digitaal facturen met ubl? Raakt u telkens de zakelijke tankbonnetjes kwijt en zoekt u daar een makkelijke oplossing voor? Wilt u altijd inzicht in uw administratie? Doet u veel zaken in het buitenland en wilt u in vreemde valuta kunnen factureren? Of wilt u juist veel zelf doen maar de zekerheid hebben van controle door een boekhouder? Bij A.A.S. Bedrijfsadministraties is dit allemaal mogelijk. Gezamenlijk bedenken we een praktische en betaalbare werkwijze. Hierbij kunt u denken aan (een combinatie van) onderstaande oplossingen.

  • Inkoopfacturen emailen. Als klant van A.A.S. Bedrijfsadministraties krijgt u een eigen emailadres t.b.v. het mailen van uw inkoopfacturen. Zodra u een factuur ontvangen heeft, kunt u deze inscannen en naar ons doorsturen. Ontvangt u uw facturen al via de email? Dan kunt u de facturen direct naar ons laten sturen.
  • Een koppeling tussen uw bank en ons boekhoudpakket. Met deze koppeling worden af- en bijschrijvingen van uw zakelijke bankrekening elke nacht ingelezen in ons boekhoudpakket. Uw administratie is dus altijd up-to-date. Bovendien kunt u met deze koppeling uw inkoopfacturen betalen vanuit het boekhoudpakket. Dat scheelt voor u intikken van bedragen, betalingskenmerken en bankrekeningnummers in uw bankomgeving. Op dit moment is de bankenkoppeling beschikbaar voor KNAB en Bunq. Naar verwachting volgen de andere banken in de loop van 2018. Overigens kunnen bankmutaties ook elektronisch ingelezen worden zonder boekhoudkoppeling.
  • Een facturatiemodule. Uw verkoopfacturen kunt u maken en versturen vanuit ons boekhoudpakket. Bij verzending worden de facturen direct in ons boekhoudpakket verwerkt. U hoeft dus geen extra kopieën van uw facturen te maken en wij hoeven ze niet meer in te boeken. De facturen worden verstuurd als pdf en als ubl. U kunt ook offertes maken, aanmaningen versturen en zelfs uw facturen per post laten verzenden.
  • Een digitaal kasboek. Uw kasboek bijhouden op papier of in Excel (of in Word) hoeft nu niet meer. U kunt uw kasboek bijhouden in het boekhoudpakket. U hoeft geen ingewikkelde nummers te onthouden of lastige berekeningen uit te voeren, ontvangsten en uitgaven voert u in door omschrijvingen. Bij ontvangsten kunt u gemakkelijk een kwitantie afdrukken. Vanzelfsprekend is het kasboek gekoppeld aan uw administratie.
  • Losse bonnetjes direct in uw boekhouding verwerken. Heeft u veel losse bonnetjes van tankstations, parkeergarages of etentjes? Met een app op uw mobiele telefoon kunt u deze bonnetjes fotograferen en direct in uw boekhouding verwerken. Ook hier verwerkt u de bonnetjes met omschrijvingen, u hoeft dus geen grootboekrekeningnummers te onthouden.
  • Meekijken in uw administratie. Via de app kunt u op elk moment van de dag de actuele cijfers van uw bedrijf raadplegen. Losse bonnetjes kunt u fotograferen en direct in uw boekhouding verwerken. Facturen, documenten en contracten kunt u uploaden in uw digitaal dossier. U heeft overzicht in de openstaande debiteuren en crediteuren, u kunt nakijken of de BTW-aangifte al is ingediend en u heeft inzicht in de reeds betaalde posten.